Продажби - хотели

Хотел апартаментен тип - кв. Бояна


обект бояна

                                              / етап груб строеж /

Строящ се в подножието на Витоша, в един от най-привлекателните и атрактивни квартали на София, с цялостният си външен вид хотелът идеално хармонизира с околното пространство и осигурява прекрасна панорамна гледка към столицата.

С оптималност на архитектурните решения при всички типове апартаменти и ателиета, съвременни индивидуални решения при използуване на вътрешното пространство, хотелът ще може да отговори на изискванията на бъдещите си клиенти.

Предвидената за изграждане нова инфраструктура, открити паркинги, гаражи и зелени площи са в пълен унисон със спокойствието и тишината на района.

Съвременните енергоефективни материали и инженерни решения на проектентите при изграждането на обекта, инсталациите в сградата, системата за рециклиране на отпадните води и редица други технически характеристики ще отговорят в пълен обем на изискванията за този тип строителство, ще осигурят дългосрочна екологична устойчивост на сградата, комфорт и уют на своите обитатели.

Презентация

Царево

Царево

Царево

Царево

хотел-гр. Царево

/в процес на изграждане/

Разгъната застроена площ: 7120 кв.м.

ОБЩО ЗА СГРАДАТА:

Сградата е с разположение, което дава открита гледка към морето.

Обектът разполага с 250 легла, ресторант за 150 души, СПА център, лоби бар, студио за красота, фитнес зала, финландска сауна, конферентна зала, помещения за санитарна дейност, собствен паркинг, два открити, от които единият е за деца и закрит басейни, атракции и детска площадка.

РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ НА ХОТЕЛА ПО НИВА:

СУТЕРЕН: Закрит басейн, СПА център, който включва: финландска сауна, турска баня, парна баня, кабина за инфра червено лъчение, солариум, масажи и фитнес зала, кухня, складови помещения и помещения за санитарна дейност, перално помещение, хладилно помещение, съблекални и помещения за отдих.

ПАРТЕР: Ресторант, лоби бар, кафе-сладкарница /конферентна зала/, търговски помещения /магазини/, студио за красота с козметичен и фризьорски салон, детска занималня, игрална зала, фоайе и рецепция на хотела, кабинет.

ПЪРВИ ДО ЧЕТВЪРТИ ЕТАЖ: 22 броя стаи, два апартамента и един камериерски офис на всеки етаж.

ПЪРВИ МАНСАРДЕН ЕТАЖ: 22 броя стаи, два апартамента и един камериерски офис на всеки етаж.

ВТОРИ МАНСАРДЕН ЕТАЖ: 23 броя стаи./помещения за персонала/.

Повече информация

хотел Младост4

стая хотел

етаж хотел

Хотел- комплекс "ГРАМИ"-
жк "Младост4"

/ предстои откриване /

ОБЩО ЗА СГРАДАТА:

Хотелът е част от новоизграждащият се комплекс "ГРАМИ" в района на жк "Младост 4".

Разположен е в непосредствена близост до "Бизнес Парк София" и до новоизградената дъга на Околовръстен път.

Хотелът предлага панорамна гледка към планина Витоша.

Хотелът е проектиран общо за 120 легла.

Състои се от два сутерена, партер, мецанин, 6 броя надземни типови и един терасовиден етаж.

РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ НА ХОТЕЛА ПО НИВА:

ІІ-ро НИВО СУТЕРЕН: спортно – развлекателен център с фитнес зала, солариум, сауни, тангентор, парна баня, помещение за масаж, съблекални, бани и WC възли за мъже и жени. Същият има топла връзка и с подземния паркинг на Комплекса.

І-во НИВО СУТЕРЕН: помещения за зареждане – приемно и складове към топла кухня ресторант, хладилни складове, перално и гладачно с инвентарни складове.

ПАРТЕР: Входно фоайе с рецепция, информация, туристически услуги, офиси за охрана и управител хотелски комплекс,дневен бар, кът за продажба на сувенири и подаръци, обмен на валута и козметичен център. В източната част на партерния етаж е разположен служебният вход за персонала и обслужващите го помещения и канцелария.

МЕЦАНИН: Конферентна зала, кафе-сладкарница с маси за консумация и бар-плот, ресторант за 100 души с обслужващите го помещения и кухня, гардероб и сервизни помещения.

ПЪРВИ ДО ШЕСТИ ЕТАЖ: 9 бр.стаи и 1бр. апартамент, камериерски офис на всеки етаж.

ПЪРВИ МАНСАРДЕН ЕТАЖ: кафе-сладкарница с г-образна тераса за посетителите и гостите на хотела с чудесна панорамна гледка към Витоша планина.

Презентация