Настоящи обекти

Комплекс грами

Жилищно - административен комплекс "ГРАМИ",
ж.к. "Младост 4"

Комплекс "ГРАМИ" със своята емблематична архитектура се превръща в един от отличителните за ЖК "Младост" сградни ансамбли.

Разположен е в непосредствена близост до "Бизнес парк - София".

Комплексът се състои от две жилищни сгради, Офис сграда, Хотел и търговски център обвързани композиционно и функционално.

Оригиналните фасадни решения в съвременни архитектурни тенденции, свобода и функционалност на вътрешните разпределения могат да отговорят на порасналите изисквания на всеки клиент.

Разположението на комплекса според новия градоустройствен план на район "Младост" в непосредствена близост до 15 -та метростанция превръща комплекс "ГРАМИ" в естествен център на един от най-динамично развиващите се райони на столицата.

Презентация


Хотел царево

Хотелски комплекс гр. Царево

                              / предстоящо въвеждане в експлоатация /

Хотелът е със запомняща се архитектура, естествено вписваща се в околното пространство с оптималното си градоустройствено решение.

Комплексът ще предлага всички удобства за пълноценна почивка и забавление.

Идеална дестинация за всички, които искат да прекарат своето време в уютна и спокойна обстановка на фона на откриващата се от хотела прекрасна гледка към залива и морето.

Отличната локация позволява само за няколко минути пеша да се достигне както до плажа, така и до центъра на гр. Царево.

Презентация

обект Бояна

Хотел апартаментен тип кв.Бояна

                              / етап груб строеж /

Строящ се в подножието на Витоша, в един от най-привлекателните и атрактивни квартали на София, с цялостният си външен вид хотелът идеално хармонизира с околното пространство и осигурява прекрасна панорамна гледка към планина Витоша и столицата.

С оптималност на архитектурните решения при всички типове апартаменти и ателиета, съвременни индивидуални решения при използуване на вътрешното пространство, хотелът ще може да отговори на изискванията на бъдещите си клиенти.

Предвидената за изграждане нова инфраструктура, открити паркинги, гаражи и зелени площи са в пълен унисон със спокойствието и тишината на района.

Съвременните енергоефективни материали и инженерни решения на проектентите при изграждането на обекта, инсталациите в сградата, системата за рециклиране на отпадните води и редица други технически характеристики ще отговорят в пълен обем на изискванията за този тип строителство, ще осигурят дългосрочна екологична устойчивост на сградата, комфорт и уют на своите обитатели.

Презентация